Degvīns

Degvīns

Degvīns sākotnēji tika radīts medicīniskiem nolūkiem Krievijā un Polijā. Degvīna nemainīgās īpašības – bezkrāsains, caurspīdīgs šķidrums , alkohola koncentrācija – 30% līdz 75%. Labu, kvalitatīvu degvīnu iegūst augstākā labuma graudu spirtu sajaucot ar īpaši kvalitatīvu, mīkstu ūdeni.

Pasaulē labākās kvalitātes degvīns tiek ražots Krievijā, jo tur tā ražošanā ir atļauta dažādu garšvielu pievienošana – ēteriskās eļļas, muskatrieksts, utt. Degvīns ir ļoti populāra kokteiļu sastāvdaļa gan kā pamata alkoholiskais dzēriens, gan kopā ar džinu un citiem alkoholiskajiem dzērieniem. Latvijā populārākais ir tīras garšas degvīns kokteiļos, savukārt, pasaulē ir populāri arī dažādu garšu degvīni – anīsa, ķimeņu, citronu, utt.

Degvīnu pasniedz atdzesētu, tīrā veidā vai kā kokteiļu sastāvdaļu.

 

ALKOHOLA LIETOŠANAI IR NEGATĪVA IETEKME, ALKOHOLISKO DZĒRIENU PĀRDOŠANA, IEGĀDĀŠANĀS UN NODOŠANA NEPILNGADĪGĀM PERSONĀM IR AIZLIEGTA

uz augšu

Labais © 2017 Visas tiesības aizsargātas.