?>

Vermuts

Vermuts

Vermuts ir alkoholisks dzēriens ar alkohola koncentrāciju 16 – 18%. Dzēriena pamatā ir vīns, kas papildināts ar dažādiem garšaugiem, spirtu un karameli. Vermuta izcelšanās pamats ir Vērmeļu vīns, kas, kā jau lielākā daļa alkoholisko dzērienu, radās medicīnisku nolūku dēļ. Mūsdienās vermutu ražošanā var tikt izmantots vairākos simtos mērāms garšvielu un piedevu arsenāls. Šodien pasaulē populārākais vermuts, pateicoties arī kino industrijas nopelniem, ir kompānijas Martini ražotie vermuti. Uzņēmuma ražotie vermuti ir dažāda veida, populārākais – Bianco – gaišs vermuts ar vaniļas aromātu.

Vermutu pasniedz temperatūrā no +6 līdz +8 grādiem. Iecienīta ir pasniegšana gan tīrā veidā, gan dažādos alkoholiskajos kokteiļos.

 

ALKOHOLA LIETOŠANAI IR NEGATĪVA IETEKME, ALKOHOLISKO DZĒRIENU PĀRDOŠANA, IEGĀDĀŠANĀS UN NODOŠANA NEPILNGADĪGĀM PERSONĀM IR AIZLIEGTA

uz augšu

Labais © 2017 Visas tiesības aizsargātas.